Fagredaktør til matematik

Det digitale forlag Better Students søger nu en fagredaktør i matematik til at udvikle og skrive Nordens førende udgivelser inden for supplerende faglig vejledning til gymnasieelever. Vores mål er at udbyde produkter, der hjælper med både den skriftlige og den mundtlige eksamenstræning. Produkterne udgives på vores hjemmeside, Studienet.dk, hvor tusindvis af elever hver dag finder hjælp i vores udgivelser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at udarbejde:

  • guides til typeopgaver i de skriftlige eksamener
  • trin-for-trin besvarelser af tidligere stillede eksamensopgaver
  • træningsopgaver til skriftlig eksamen
  • gennemgange af centrale emner og beviser vha. whiteboard-screencasts

Da anvendelsen af et CAS-værktøj – både på godt og ondt – i dag er vigtigt for eleverne for at få et godt resultat til eksamen, vil vores vejledninger til de skriftlige eksamener ofte berøre, hvordan et CAS-værktøj kan anvendes til at løse eksamensopgaverne mest effektivt.

Du skal samarbejde med vores nuværende fagredaktør i matematik og den øvrige redaktion, som består af fagspecialister og tidligere gymnasie- og universitetsundervisere.

Din profil

Vi søger en fagredaktør, der er fagligt velfunderet, og som både skriftlig og mundtligt formår at formidle sin faglighed i øjenhøjde med eleverne. Du skal trives med skriftligt arbejde, da en stor del af dit arbejde vil bestå i at forfatte vejledninger.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har bestået en akademisk uddannelse (f.eks. kandidat eller ph.d.) i matematik med flotte karakterer. Det er en fordel, hvis du har et sidefag i fysik eller kemi.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling, f.eks. fra arbejde som gymnasielærer eller som underviser ved universitetet.

Praktiske forhold

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, og arbejdet foregår på Better Students’ kontor i Aarhus centrum. For den rigtige kandidat vil vi også kunne tilbyde en deltidsstilling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og håber på tiltrædelse fra august 2018.

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af en dansk Gazellevirksomhed med p.t. 25 medarbejdere, hvoraf 20 sidder i Aarhus. Hos os er omgangstonen uformel men ambitionerne høje. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et højt niveau af kollegial sparring.

Ansøgning

Hvis opslaget har vakt din interesse, så send os en ansøgning via denne formular.

Til ansøgningen skal du som minimum vedlægge:

  • CV
  • Eksamensbeviser og karakterblade fra gymnasiet og universitetet

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead for Business, Social Sciences & Science, Kaare Østergaard på kno@betterstudents.com.

Dette stillingsopslag har ingen ansøgningsfrist. Vi tester og kalder til samtale løbende, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.