Fagredaktør til samfundsfag

Forlaget Better Students søger nu en fagredaktør i samfundsfag til at udvikle Nordens førende udgivelser inden for supplerende vejledning til gymnasieelever. Du skal samarbejde med vores nuværende fagredaktør med henblik på at udvikle, skrive og udgive læringsfremmende produkter til gymnasieelever.

Vores produktpalette inkluderer blandt andet kompendier om samfundsfaglige emner og vejledninger til skriftlige eksamensopgaver i samfundsfag (stx) og international økonomi (hhx). Produkterne udgives på vores hjemmeside, Studienet.dk, hvor tusindvis af elever hver dag finder hjælp i vores udgivelser.

Det er Studienets mål at være et fagligt supplement til undervisningen i øjenhøjde med eleverne. Det betyder, at vi fokuserer på elevernes problemer, og at formidlingen sker på deres præmisser.

Udover selv at være forfatter på centrale skriftlige vejledninger, skal du også fungere som redaktør på produkter, som skrives af eksterne skribenter.

Din profil

Vi søger en fagredaktør, der brænder for samfundsfag. Du skal være fagligt velfunderet inden for politologi, økonomi, sociologi og international politik, og du skal formå at formidle din faglighed jordnært og imødekommende. Du skal desuden trives med skriftligt arbejde, da en stor del af dit arbejde vil bestå i at forfatte vejledninger.

For at blive taget i betragtning til stillingen er det et krav, at du har bestået en akademisk uddannelse (f.eks. kandidat eller ph.d.) i statskundskab eller samfundsfag med flotte karakterer.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling, f.eks. fra arbejde som gymnasielærer eller som underviser ved universitetet.

Praktiske forhold

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, og arbejdet foregår på Better Students’ kontor i Aarhus centrum. For den rigtige kandidat vil vi også kunne tilbyde en deltidsstilling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og håber på tiltrædelse snarest.

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af en dansk Gazellevirksomhed med p.t. 30 medarbejdere, hvoraf 25 sidder i Aarhus. Hos os er omgangstonen uformel men ambitionerne høje. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et højt niveau af kollegial sparring.

Ansøgning

Hvis opslaget har vakt din interesse så send os en ansøgning via denne formular.

Til ansøgningen skal du som minimum vedlægge:

  • CV
  • Eksamensbeviser og karakterblade fra gymnasiet og universitetet

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Editor for samfundsfag, Kaare Østergaard på kno@betterstudents.com.

Forud for en eventuel samtale vil du blive bedt om at tage en faglig test, som du kan besvare hjemmefra via internettet.

Ansøgningsfristen er søndag d. 22. oktober 2017.

Om Studienet

Studienet-hjemmesiderne er en del af forlaget Better Students ApS. Du kan læse mere om Better Students ApS her.

Vi udgiver produkter på vores studienet-hjemmesider i Danmark, Norge og Sverige, og bliver dagligt benyttet af flere end 20.000 gymnasieelever.

Studienet har tidligere været kendt som en opgavebank, som udelukkende indeholdt elevbesvarelser. Siden 2012 har Studienet dog undergået en stor forandring, hvor elevernes skriftlige arbejder løbende er blevet erstattet med egenproducerede analysemodeller, analysehjælp og vejledninger målrettet elevernes konkrete behov.