Cand.merc. søges som redaktør til Studienet.dk

Det digitale forlag Better Students søger nu en fagredaktør til erhvervsøkonomiske HHX-fag til at udvikle og skrive Nordens førende udgivelser inden for supplerende faglig vejledning til gymnasieelever. Vores mål er at udbyde produkter, der hjælper med både den skriftlige og den mundtlige eksamenstræning. Produkterne udgives på vores hjemmeside, Studienet.dk, hvor tusindvis af elever hver dag finder hjælp i vores udgivelser.

Dine arbejdsopgaver kan f.eks. være at udarbejde:

  • Kompendier til faglige emner inden for Afsætning, Virksomhedsøkonomi og Erhvervsjura.
  • Trin-for-trin vejledninger til at besvare tidligere stillede eksamensopgaver.
  • Eksamensvejledninger til erhvervsøkonomiske fag.

Du kommer til at samarbejde med den øvrige redaktion, som består af fagspecialister og tidligere gymnasie- og universitetsundervisere.

Din profil

Vi søger en fagredaktør, der er fagligt velfunderet, og som formår at formidle sin faglighed i øjenhøjde med eleverne. Du skal trives med skriftligt arbejde, da en stor del af dit arbejde vil bestå i at forfatte vejledninger.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har en akademisk uddannelse inden for erhvervsøkonomi (f.eks. cand.merc.) med flotte resultater.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling, f.eks. fra arbejde som gymnasielærer eller som underviser ved universitetet.

Praktiske forhold

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, og arbejdet foregår på Better Students’ kontor i Aarhus centrum. For den rigtige kandidat vil vi også kunne tilbyde en deltidsstilling. Vi tilbyder desuden flextid, morgenmad, en sund og økologisk frokostordning, økologisk frugt, fri parkering, pension, sundhedsforsikring og sociale arrangementer. Lønnen afhænger af din erfaring og er naturligvis konkurrencedygtig.

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af en dansk Gazellevirksomhed med p.t. 29 medarbejdere, hvoraf 25 sidder i Aarhus. Hos os er omgangstonen uformel men ambitionerne høje. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et højt niveau af kollegial sparring.

Ansøgning

Hvis opslaget har vakt din interesse, så send os en motiveret ansøgning via denne formular.

Til ansøgningen skal du som minimum vedlægge:

  • CV
  • Eksamensbeviser fra din bachelor- og kandidatuddannelse og gerne fra gymnasiet.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead for Samfund & Videnskab, Kaare Østergaard på kno@betterstudents.com.

Forud for en eventuel samtale vil du blive bedt om at tage en faglig test.

Dette stillingsopslag har ingen ansøgningsfrist. Vi tester og kalder til samtale løbende, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.