Fagredaktør til historie

Forlaget Better Students søger nu en fagredaktør i historie til at udvikle og skrive Nordens førende udgivelser inden for supplerende faglig vejledning til gymnasieelever. Vores mål er at udbyde produkter, der hjælper eleverne til at højne deres faglige niveau og præstere bedre til eksamen. Produkterne udgives på vores Studienet-hjemmesider i de nordiske lande, hvor tusindvis af elever hver dag finder hjælp i vores udgivelser.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at udarbejde:

  • Kompendier om historiske emner og historisk metode
  • Eksamensvejledninger
  • Vejledninger til større skriftlige opgaver i historie

Du skal samarbejde med den øvrige redaktion, som består af fagspecialister og tidligere gymnasie- og universitetsundervisere.

Din profil

Vi søger en fagredaktør, der har en bred viden om danmarks- og verdenshistorien, og som formår at formidle sin faglighed i øjenhøjde med eleverne. Du skal trives med skriftligt arbejde, da en stor del af dit arbejde vil bestå i at forfatte vejledninger.

For at blive taget i betragtning til stillingen er det et krav, at du har bestået en akademisk uddannelse (f.eks. kandidat eller ph.d.) med flotte karakterer. Du skal have enten hoved- eller sidefag i historie. Det er en fordel, hvis du har enten statskundskab/samfundsfag eller nordisk/dansk som andet fag.

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling, f.eks. fra arbejde som gymnasielærer eller som underviser ved universitetet.

Praktiske forhold

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, og arbejdet foregår på Better Students’ kontor i Aarhus centrum. For den rigtige kandidat vil vi også kunne tilbyde en deltidsstilling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og håber på tiltrædelse snarest.

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af et digitalt forlag med p.t. 25 medarbejdere, hvoraf 21 sidder i Aarhus. Hos os er omgangstonen uformel men ambitionerne høje. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et højt niveau af kollegial sparring.

Ansøgning

Hvis opslaget har vakt din interesse så send os en ansøgning via denne formular.

Til ansøgningen skal du som minimum vedlægge:

  • CV
  • Eksamensbeviser og karakterblade fra gymnasiet og universitetet

Ansøgningsfristen er den 26. September 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead, Peter Guldager Dahl på pgd@betterstudents.com.

Om Studienet

Studienet-hjemmesiderne er en del af forlaget Better Students ApS. Du kan læse mere om Better Students ApS her.

Vi udgiver produkter på vores Studienet-hjemmesider i Danmark, Norge og Sverige, som dagligt bliver benyttet af flere end 20.000 gymnasieelever.

Studienet har tidligere været kendt som en opgavebank, som udelukkende indeholdt elevbesvarelser. Siden 2012 har Studienet dog undergået en stor forandring, hvor elevernes skriftlige arbejder løbende er blevet erstattet med egenproducerede analysemodeller, guides til faglige emner og vejledninger målrettet elevernes konkrete behov. Siden 2017 har vi udelukkende udgivet egenproduceret materiale.