Better Students søger Teknisk Tester / QA Engineer

Vil du være med til at opbygge vores nye test-framework og dermed være med til at udvikle en af Nordens største og mest succesrige læringsplatforme?

Jobbet

Hvordan sikrer vi, at gymnasieelever får lige adgang til kvalificeret lektiehjælp? Vores idé er, at vi kan skabe digitale læringsmidler, som er lige så effektive som en-til-en lektiehjælp, men til en pris, som alle har råd til at betale.

Vi udvikler og skriver Nordens førende udgivelser inden for supplerende faglig vejledning til gymnasieelever. Vores hjælp udgives på vores egenudviklede digitale læringsplatform, som anvendes af langt over 100.000 studerende hvert år. Det er denne platform, du skal være med til at videreudvikle sammen med dine kollegaer.

Du får ansvaret for vores nye test-framework for automatiserede tests. Du er med (næsten) helt fra projektets start og du får medbestemmelse på hvordan test-frameworket skal opbygges.

Din profil

  • Du er formentligt uddannet datalog, ingeniør eller lignende og har igennem dine år på arbejdsmarkedet fundet ud, af at du trives bedst, når du arbejder dedikeret med software test.
  • Det er vigtigt, at du har erfaring med at udvikle automatiserede test af en større servicebaseret web- og app-løsning og har et bredt kendskab til testværktøjer.
  • Du har lyst til at arbejde i et mindre team, hvor du er med helt fra kravsanalyse til implementering af test cases og verification af acceptkriterier.
  • Du vil gerne arbejde med scrum som projektmetode. På daily scrum er du ikke bange for at være ærlig om de udfordringer, du sidder med, og du hjælper gerne dine kollegaer, når de har brug for hjælp.
  • Du behersker dansk på modersmålsniveau.

Better Students tilbyder

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af en dansk virksomhed med 30 kollegaer (heraf 5 udviklere). Hos os er omgangstonen uformel, men ambitionerne høje. Vi vil udvikle en af verdens bedste læringsplatforme, og vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø med høj kollegial sparring og en tilstedeværende ledelse.

Vi arbejder seriøst med Scrum som projektmetode. Vi udgiver ny software flere gange om ugen og ved hjælp af en Agile Coach, som deltager på vores retrospektive, arbejder vi hele tiden på at blive dygtigere til at levere værdifuld software.

Jobbet er en fuldtidsstilling og du bestemmer selv om du vil arbejde helt eller delvist hjemme eller om du vil møde ind på vores kontor centralt i Aarhus (Prismet). Det er dog et krav, at du møder ind på kontoret hver 2. onsdag, hvor vi afholder retrospective. 

Vi tilbyder naturligvis flextid, sund og økologisk frokostordning, frugt, fri parkering, pension, sundhedsforsikring, indretning af hjemmearbejdsplads og efteruddannelse (ex test-certificeringer eller relevant Master-uddannelse). Lønnen vil afhænge af din erfaring, og er naturligvis konkurrencedygtig.

Sådan ansøger du og ansøgningsfrist

Du skal indsende din ansøgning og dit CV via denne formular:

https://podio.com/webforms/8449662/629898  (Vælg job: Teknisk Tester / QA Engineer)

Hvis du har spørgsmål, inden du sender din ansøgning via formularen ovenfor, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Sam Nikolaj Thomsen på snt@betterstudents.com. Skriv venligst “Teknisk Tester / QA Engineer” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 17. oktober 2021. Ansøgere vil løbende blive indkaldt til samtale, da vi gerne vil besætte stillingen så hurtigt som muligt. Du modtager en kvittering for din ansøgning. Hvis du ikke har hørt fra os inden for en uge efter ansøgningsfristen, er stillingen besat til anden side.

Om Better Students

Forlaget Better Students har siden 2008 udbudt internetbaseret lektie- og eksamenshjælp til gymnasieelever i en række europæiske lande. Vi har kontorer i Aarhus, Viborg og Timişoara (Rumænien). Better Students vokser hurtigt, og ambitionerne for fremtiden er store. Better Students drives af de oprindelige stiftere i samarbejde med Freeway Koncernen.

Du kan også læse mere om Better Students på https://betterstudents.com